11 Jun
Kako učiniti bilo kojeg muškarca odličnim u krevetu?
Autor Adriana Ćup |
Pročitano 1138 puta Objavljeno u Ljubav
 
Ocijeni ovaj članak
(0 glasova)

Da li se čini da je tvoj dragi izgubljen tamo dole? Dobre vijesti: On može biti naučen. I ti si upravo ta žena koja će ga naučiti!

 
Najbolja vrsta seksa je ona zbog koje se osjećate dobro, zar ne? A da postignete taj osjećaj pročitajte četiri najčešća problema i kako ih riješiti:
 
 
 
Problem 1: Ne želi ići dole.
 
Ako vaš dragi misli da je ono dole područje jednostavna stvar za guranje, to je problem. Ako ga morate pitati za "uslugu" svaki put i to je problem. Popijte čašu vina ili nekog drugog alkohola i pitajte ga u čemu je problem. U odnosu na njegov odgovor trebaćete ili još jednu čašu vina ili sljedeće savjete.
 
 
 
 
Problem 2: Čaprkanje.
 
Većina muškaraca zna da postoje neke ključne tačke koje treba stimulisati, ali mnogi od njih nisu sigurni kako da ih pronađu, ili kako ih pronaći kod nove partnerice. Ako ti se učini da je dragi pomalo izgubljen, progovori i počni mu davati uputstva - sa pokojim „mmmm" i „da" kada je na dobrom putu. (No nikako nemojte zvučati kao GPS: "Lijevo! Desno! Preračunavam..." Ako ste zabrinute za njegov muški ego, nemojte biti. Većina muškaraca nema problema sa malo navođenja u ovim stvarima.
 
 
 
Problem 3: Ne koristi ruke.
 
Pored usta i drugih organa i ruke spadaju u seksualni alat koji svaki ženski polni organ treba, a to se odnosi i na oralni i na penetrirajući seks. Nježno i polako navodite njegove ruke tamo gdje želite da budu, i budite entuzijastične kada budu na pravoj poziciji.
 
 
 
Problem 4: Ima stalno istu tehniku.
 
Ako ima samo jedan potez taj potez će vam dosaditi koliko god on dobar bio. Probajte davati sugestije u formi pitanja, kao na primjer: "Pitam se koliko bi dobro bilo kada bi pomjerao jezik/prst u krug?" ili kao kompliment: "Svidio mi se taj dio kada se napravio ono". A poneku inspiraciju možete pronaći u ovom članku: Osam vrsta seksa koje sebi morate priuštiti
 
 
 
 
Sada kada znate kao napraviti od svog dragog seksualnog genija vrijeme je da i primjenite nešto od ovog što ste pročitale. I naravno uživajte!

 
 
Tagovano pod

Design by
MaliWrag

Google+
Find us on Google+